Kennismaking


Na de eerste kennismaking zal er in een oriënterend gesprek worden besproken hoe het reilt en zeilt in uw bedrijf en wat voor soort producten en / of diensten er door uw bedrijf worden aangeboden. Er wordt dan ook besproken wat voor informatie u graag wilt vermelden op uw website. Vaak heeft u, als klant, ook al ideeën over de inhoud en uitstraling van uw website en wellicht is er al materiaal beschikbaar in de vorm van afbeeldingen, teksten of een huisstijl. Er wordt van uw website als het ware eerst een schets gemaakt.

Ontwerpen


Nadat wij zoveel mogelijk informatie en materiaal van u hebben ontvangen kunnen wij aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp wordt eerst door ons opgemaakt in Photoshop. U krijgt vervolgens een impressie te zien van het eindresultaat. Deze kan daarna worden beoordeeld; als er op- of aanmerkingen zijn voor aanpassingen zullen wij deze doorvoeren volgens uw wensen. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp gaan wij de website helemaal functioneel maken en realiseren.


Realisatie


Nadat het ontwerp is goedgekeurd zullen wij de structuur en alle functionaliteiten gereed maken. Alle pagina's worden aangemaakt met de inhoud die beschikbaar is. De inhoud kan op elk moment worden aangepast. U krijgt van ons een tijdelijk internetadres van uw website, zodat u tijdens de bouw van de website live kunt meekijken. Of de website nou eerst helemaal klaar moet zijn of sommige gedeeltes in aanbouw mogen staan; u bepaalt wanneer de website daadwerkelijk gelanceerd wordt.


Optimaliseren


Als uw website goedgekeurd is wordt deze gelanceerd op het juiste internetadres. Om dan achterover te leunen en te wachten op potentiële klanten is geen goede insteek. Tijdens de optimalisatie zijn er misschien nieuwe ideeën om de inhoud van uw website te veranderen. Er kan door de klant zelf inhoud aangepast worden via het cms systeem, maar dit kan ook aan ons uitbesteed worden. De website zal in het begin ook door ons in de gaten gehouden worden op vindbaarheid. Het is namelijk erg belangrijk hoe de website geïndexeerd wordt in een zoekmachine zoals Google.


Vernieuwen


Als uw website helemaal geoptimaliseerd is kunt u gaan profiteren van alle mogelijkheden die een website te bieden heeft. Het is wel aan te raden om de inhoud van uw website aan te vullen als er een verandering in uw bedrijf plaatsvindt. Wij kunnen u ook helpen met adviseren om de inhoud van uw website te vernieuwen of aan te vullen. Bezoekers en klanten zijn nieuwsgierig naar wat uw bedrijf te bieden heeft. Nieuws is daarom een goede investering om de website interessant te houden, denk bijvoorbeeld aan een actie of aanbieding, een nieuwe dienst, een nieuw product of een andere bedrijfsverandering.