Onze partners


Onze partners zijn weloverwogen gekozen vanwege hun goede kwaliteit en service. Dankzij deze partners kunnen wij een totaalpakket aanbieden zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw digitale diensten. Daarnaast brengt dit het grote voordeel met zich mee dat wij ons volledig kunnen concentreren op onze specialisatie, namelijk webdesign en grafische vormgeving. De diensten van partners zijn geselecteerd op bepaalde kwaliteiten, zoals: gebruiksgemak, snelheid, service, prijs en aanbod. Door deze specialisaties te combineren, kan Netster een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Meer over hosting


Nitroserve is onze hoofd-hostingsprovider waar wij de websites hosten. Een zeer berouwbare webhosting en dankzij hun ruime ervaring bieden zei professionele ondersteuning. Zij bieden een 99% uptime-garantie, mede dankzij een geclusterd netwerk, ofwel een aaneenschakeling van meerdere servers. Tevens zorgen zij bij eventuele server-storing, samen met ons, dat de website zo snel mogelijk weer naar behoren funtioneert. Daarnaast zorgen zij ervoor dat versies van bijvoorbeeld PHP, .NET of MySQL altijd up-to-date zijn. Ook qua mogelijkheden zijn zij compleet uitgerust.


Meer over hosting


Yourhosting is onze tweede hostingsprovider waar wij de websites hosten. Yourhosting is in 10+ jaar uitgegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratie provider van Nederland. Zij bieden ook zeer betrouwbare webhosting met professionele ondersteuning en zijn ook 's avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar. Yourhosting wordt voornamelijk ingezet wanneer er gebruik wordt gemaakt van veelgebruikte opensource-contentmanagementsysteem zoals WordPress, Joomla!, Magento en Opencart. Bekijk de hostingspagina voor alle hosting-opties.


Meer over CMS

Surreal CMS is een content manage systeem en biedt de mogelijkheid om zelf uw website te beheren, zoals teksten veranderen en afbeeldingen toevoegen. Dit systeem kunnen wij er inbouwen tijdens de ontwikkeling van de website, maar een bestaande website kunnen wij ook voorzien van een CMS. Het is zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel om mee te werken. Voor meer informatie kunt u de pagina over het beheersysteem raadplegen.Meer over webshops

Er zijn veel verschillende webshopsystemen in omloop. De meestgebruikte systemen hebben wij getest. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat OpenCart het meest geschikt is voor onze klanten. Het systeem is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en toch zeer uitgebreid. Er zijn veel extra modules in omloop die apart geïnstalleerd kunnen worden in het systeem. Deze modules zijn functies die de webshop extra aanvulling geven, zodat de webshop geoptimaliseerd kan worden voor iedereen.


Bekijk het photoshopcontest portfolio

PhotoshopContest is een website waar gebruikers iedere dag mee kunnen doen aan een fotoshopwedstrijd. Het is de bedoeling om een opgegeven originele afbeelding te downloaden en die dan vervolgens te bewerken en te manipuleren. Gebruikers kunnen dan vervolgens een stem uitbrengen bijvoorbeeld aan de hand van authenticiteit, vakkundigheid, humor, creativiteit of het algehele thema. Diegene die de meeste stemmen na drie dagen heeft ontvangen wint vervolgens de wedstrijd.


Meer over printen

Drukland.nl is de goedkoopste online drukkerij van Nederland. De voordelen zijn gratis verzending, snelle levering, lage prijzen en de beste kwaliteit. Vanaf hun productielocatie maken zij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken ze zelf.