Pakketaanbieding!


Vooral voor nieuwe bedrijven hebben wij een speciale pakket aanbieding. Als startende ondernemer wilt u natuurlijk professioneel overkomen. Met een eigen huisstijl zoals een logo, briefpapier, visitekaartje en natuurlijk een website met alle bedrijfsinformatie erop. Met 3 maanden gratis hosting en een domeinnaam voor een jaar inbegrepen.

Normaal gesproken betaald u 948 euro voor een website 'Uniek' plus een complete huisstijl. Met deze aanbieding bespaart u 149 euro en betaalt u dus slechts 799 euro.

Jubileumdeal!


Netster bestaat inmiddels alweer 15 jaar! Vandaar dat wij trakteren op een korting van 15% op alle soorten websites! Als u bijvoorbeeld kiest voor een website 'Uniek' dan bespaart u meer dan 100 euro! Deze actie is het hele jaar 2015 geldig. Mocht u interesse hebben in meerdere diensten van ons dan kunt u misschien beter gebruik maken van onze pakket aanbieding, omdat die dan nog meer korting oplevert.Facebookactie!


Met onze Facebook actie gaan wij een huisstijl weggeven! Bestaande uit een logo, een dubbelzijdig visitekaartje en briefpapier. Iedereen die de pagina "liked" en het bericht deelt, maakt kans op de huisstijl! Je mag natuurlijk ook mee doen voor iemand anders, daarmee vergroot je de winkans voor die persoon. Als er 1000 "likes" zijn zullen we de huisstijl verloten onder een van de deelnemers. De drukkosten van 200 visitekaartjes zit er bij inbegrepen! Dus u komt later ook niet voor extra kosten te staan.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, en aanbiedingen zijn in combinatie niet mogelijk.