Professionele vertaling

Een website kan in meerdere talen worden gepresenteerd, vooral als er zaken worden gedaan met bedrijven die een andere taal voeren is dit een goede investering. De doelgroep bereiken in eigen taal zorgt voor meer begrip en vertrouwen, en uiteindelijk voor een betere samenwerking tussen beide partijen. Er wordt hiermee een breder publiek bereikt, en het levert in vrijwel alle gevallen extra klanten op.

Wij kunnen de vertaling voor u verzorgen, we besteden dit uit aan een zeer professioneel vertaalbureau. Er zijn meer dan 40 talen beschikbaar, een wereldwijd netwerk van meer dan 3000 vertalers, tolken en redacteurs die meer dan 80 talen spreken op moedertaalniveau. Aan de hand van de complexheid en de lengte van de tekst worden de kosten berekend. De tekst wordt vrijblijvend doorgelezen en gecontroleerd, vervolgens kan er een prijs per woord worden bepaald, zodat u precies weet wat het gaat kosten. We rekenen geen extra kosten voor het vertalen, alleen voor de implementatie werkzaamheden. De kwaliteitscontrole is van hoogwaardig niveau en bestaat uit een stappenplan die hieronder is beschreven.

Kwaliteitscontrole


Als de complexheid van de tekst is geconstateerd, wordt deze voorgelegd aan een met zorg geselecteerde vertaler.
De geselecteerde vertaler zal vervolgens eventueel gebruik gaan maken van naslagwerken, databases en ander referentiemateriaal.
Dan wordt de tekst geschreven, vertaald en eventueel herschreven met zorg voor:
Volledigheid, correctheid (terminologie en inhoud), doelgroep consideratie, spelling, grammatica en taalgebruik.
Vertaaltechnologie; reeds opgeslagen zinnen worden als richtlijn ingezet voor consistentie in terminologie en betreffend vakjargon.
Stijlcorrectie; er wordt gecontroleerd of de tekst begrijpelijk en vloeiend leesbaar is, de vertaalde brontekst wordt meer op zichzelf staand gemaakt.
Proeflezen; de laatste controle wordt gedaan door een vakbekwaam proeflezer uit dezelfde sector die de doeltaal professioneel beheerst.

Vrijwel alle talen beschikbaar

           
Afrikaans Duits Grieks Kroatisch Portugees Thais
Albanees Engels Hindi Lets Roemeens Tjechisch
Arabisch Farsi Hongaars Litouws Russisch Turks
Armeens Fins Indonesisch Nederlands Servisch Urdu
Bulgaars Frans Italiaans Noors Sloveens Vietnamees
Chinees Fries Japans Oekraïns Slovaaks Zweeds
Deens Georgisch Koreaans Pools Spaans Aanvragen...